Banner 980x90

V. Dombrovskis un A. Matīss atklās jaunuzbūvēto ceļu

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un satiksmes ministrs Anrijs Matīss atklās kopš Latvijas neatkarības atgūšanas lielāko jaunizbūvēto autoceļa posmu, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informē Latvijas Valsts ceļu sabiedrisko attiecību projektu vadītāja ieva Niedra.

Pabeigts maršruta E22 posms no Tīnūžiem līdz Koknesei

Svinīgais atklāšanas pasākums notiks 7.novembrī plkst.10.30, maršruta E22 (autoceļš P80 Tīnūži–Koknese) 29,5. km, satiksmes mezglā ar autoceļu  V972 Madliena–Lēdmane.

Pasākumā piedalīsies ministru prezidents Valdis Dombrovskis, satiksmes ministrs Anrijs Matīss, Latvijas Valsts ceļi un ceļa posma būvētāju – SIA "Binders" un pilnsabiedrības "Kokneses ceļš" vadība.

Autoceļa būvniecība tika uzsākta 2009.gadā. Kopumā tika izbūvēti un rekonstruēti 60 km autoceļa, 10 divlīmeņu satiksmes mezgli, izbūvēti un rekonstruēti tilti un blakus ceļi.

Projekta realizācijas rezultātā minētajā maršrutā ir ievērojami paaugstināta satiksmes drošība un braukšanas komforts, kā arī atslogots autoceļš A6 Daugavpils–Krāslava–Baltkrievijas robeža (Paternieki).

Projekta kopējās izmaksas ir ap 66 miljoniem latu, no kurām 85 procenti tika līdzfinansēti no ES Kohēzijas fonda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)