Banner 980x90

Vai patēriņa kredīti sniedz iespēju uzsākt kopdzīvi bez papildus stresa?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jaunās ģimenes kopdzīves uzsākšana, protams, ir patīkamu satraukumu pilna, tādēļ svarīgi, lai tā noritētu veiksmīgi un bez liekiem pārdzīvojumiem. Ja radusies situācija, kad nepieciešami papildu līdzekļi, var noderēt patēriņa kredīti, kas sniedz iespēju aizņemties naudu svarīgiem pirkumiem.

Patēriņa kredīti īpašiem dzīves notikumiem
Patēriņa kredīts ir aizdevēja izsniegta konkrēta naudas summa noteiktam mērķim, piemēram, mēbeļu iegādei vai automašīnas remontam. Aizdevuma nepieciešamību jāapsver īpaši rūpīgi, jo, salīdzinot ar īstermiņa kredītiem, patēriņa aizdevuma atmaksas termiņš ir ilgāks. 

Trīs iemesli, kādēļ patēriņa kredīti var būt nepieciešami, uzsākot kopdzīvi:
- jaunā mājokļa kosmētiskajam remontam vai labiekārtošanai;
- sadzīves preču vai elektronikas iegādei;
- steidzami apmaksājamu pakalpojumu segšanai, kas saistīti, piemēram, ar neparedzētu remontdarbu veikšanu vai telekomunikāciju ierīkošanu.

Kredīts izdevīgu pirkumu veikšanai
Uzsākot kopdzīvi, jāveic dažādi neparedzēti, bet ļoti svarīgi pirkumi, kuri ir nepieciešami tieši tobrīd. Tādēļ nebanku kredītdevēji šobrīd darbojas visā pasaulē, un sniedz mūsdienīgus finanšu pakalpojums, kas palīdz iegādāties nepieciešamo preci vai pakalpojumu tieši tagad. Viens no pieredzējušākajiem aizdevējiem Latvijā ir SMScredit.lv. Aizdevējs regulāri veic klientu vēlmju un vajadzību pētījumus, lai sekotu līdzi jaunākajām izmaiņām un spētu pielāgot klientiem individuālus risinājumus.

Kā notiek aizdevuma saņemšana no SMScredit.lv? Lūk:
- vispirms klientam rūpīgi un atbildīgi jāizvērtē savas iespējas apmaksāt aizdevumu norādītajos termiņos;
- jāreģistrējas mājaslapā www.smscredit.lv un jāiepazīstas ar kredīta līguma noteikumiem;
- jānosūta viens eiro cents uz mājaslapā norādīto aizdevēja bankas kontu, lai tiktu atpazīts jaunā klienta bankas konts;
- jāgaida līdz brīdim, kad iesniegtais pieprasījums ir izvērtēts.

Ja jaunais klients atbilst visiem nosacījumiem, tad aizdevums tiks izsniegts apmēram 10 minūšu laikā*.

Esi ļoti rūpīgas izvēles priekšā?
Pirms aizdevuma noformēšanas SMScredit.lv atgādina, ka kredītu nedrīkst izmantot, lai segtu parādsaistības, censtos atrisināt ilgtermiņa finanšu problēmas, kā arī veiktu neapdomātus pirkumus vai samaksu par pakalpojumiem, kuri nav šobrīd nepieciešami. Vairāk informācijas par kredītu iespējām meklē mājaslapā www.smscredit.lv! Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

* 98 % gadījumu pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas SMScredit.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros. Plašāka informācija par iespējām saņemt aizdevumu desmit minūšu laikā pieejama šeit: https://www.smscredit.lv/par-smscredit/!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)