Banner 980x90

Valdība pagarina pilnvaru termiņu Valsts robežsardzes priekšniekam Garbaram

Jānis Garbars/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Jānis Garbars/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Valdība otrdien, 26.jūlijā, nolēma pagarināt pilnvaru termiņu Valsts robežsardzes vadītājam Normundam Garbaram.

Garbaram pilnvaru termiņš pagarināts līdz 2021.gada 20.septembrim.

Garbars Valsts robežsardzes vadītāja amatā tika iecelts 2009.gadā, pirms tam viņš bija robežsardzes Rīgas pārvaldes priekšnieks.

No 1997. līdz 1998.gadam Garbars bija Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes priekšnieka vietnieks, bet pēc tam ilgus gadus viņš bija Valsts robežsardzes priekšnieka vietnieks. Tāpat no 2007. līdz 2008.gadam viņš bija Iekšlietu ministrijas Plānošanas koordinācijas un kontroles departamenta Robežapsardzības, robežkontroles un nelegālās imigrācijas jautājumu koordinācijas nodaļas vadītājs.

2006.gadā Garbaram tika piešķirta pulkveža pakāpe, bet 2009.gada septembrī robežsardzes priekšnieks saņēma ģenerāļa speciālo dienesta pakāpi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)