Banner 980x90

Vējonis vizītes laikā ASV piedalīsies augsta līmeņa sanāksmē par dzimumu līdztiesību 

Edijs Palēns/LETA
Edijs Palēns/LETA

Svētdien, 27.septembrī, ​Valsts prezidents Raimonds Vējonis turpinās vizīti ASV, kur piedalīsies augsta līmeņa sanāksmē par dzimumu līdztiesību, liecina prezidenta darba kārtība.

Vējonis, turpinot savu vizīti, piedalīsies ANO Ģenerālās Asamblejas 70.sesijā, kā arī piedalīsies un uzstāsies ar uzrunu augsta līmeņa sanāksmē par dzimumu līdztiesību. Tāpat prezidentam plānota dalība "Post-2015 plenērā".

Savukārt rīt, 28.septembrī, Vējonim paredzēta dalība ANO ģenerālsekretāra Bana Gimuna rīkotās darba brokastīs, kā arī dalība ANO Ģenerālās Asamblejas 70.sesijas atklāšanā. Tāpat prezidentam plānota tikšanās ar Gruzijas prezidentu Georgiju Margvelašvili un tikšanās ar Kenijas Republikas prezidentu Uhuru Keniatu.

Dienas vidū Vējonim paredzēta dalība ANO ģenerālsekretāra Gimuna rīkotajās pusdienās delegāciju vadītājiem, kā arī dalība ASV prezidenta Baraka Obamas un Mišelas Obamas kundzes rīkotajā pieņemšanā.

Prezidenta darba vizīte ASV turpināsies līdz 3.oktobrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)