Banner 980x90

Vēl nedēļu Ogrē skatāma izstāde "Dabas formu arhitektūra"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ogres Vēstures muzejs šogad vēl būs atvērts 29. un 30.decembrī un strādās kā parasti, apmeklētājus gaidot - no plkst.10.00 līdz plkst.17.00, bet trešdien, 30.decembrī - no plkst.10.00 līdz 18.00.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres Vēstures un mākslas muzeja informācijas speciāliste Gunta Šmidre, jaunajā gadā muzejs darbu uzsāks jau sestdien, 2.janvārī no plkst.12.00 – 16.00.

Atgādinām , ka tikai līdz 10.janvārim Ogres Vēstures un mākslas muzejā skatāma keramiķes Diānas Verneras izstāde "Dabas formu arhitektūra".

Ikvienam izstādes apmeklētājam ir iespēja piedalīties loterijā, piereģistrējot savu vārdu , telefona numuru pie muzeja administratores. Izstādes pēdējā dienā notiks izloze un viens laimīgais uzvarētājs – izstādes apmeklētājs iegūs savā īpašumā balvu- mākslinieces Verneras veidotu mākslas darbu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)