Banner 980x90

Vēlēšanu dienā policijas ekipāžas strādās tuvu vēlēšanu norises vietām

2.oktobrī, kad Latvijā notiks 10.Saeimas vēlēšanas, policijas darbinieki strādās pēc speciāli izstrādāta plāna un policijas ekipāžu norīkojumi tiks maksimāli pietuvināti vēlēšanu norises vietām.
Kā aģentūrai LETA sacīja Valsts policijas preses pārstāve Linda Neimane-Zobena, policija strādās pēc īpaša plāna, lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību vēlēšanu laikā un nepieļautu likumpārkāpumus, kā arī lai operatīvi reaģētu uz jebkāda veida nekārtībām vai pārkāpumiem vēlēšanu iecirkņos vai to tuvumā.
Kā ziņots, vēlēšanu laikā arī Drošības policija (DP) strādās pastiprinātā režīmā.

Personas, kuru rīcībā ir informācija par iespējamu balsu pirkšanu vai konstatētiem balsu pirkšanas gadījumiem, tiek lūgtas vērsties tuvākajā policijas iecirknī, zvanot uz tālruni 02 vai 112, kā arī DP, zvanot uz tālruni 67 208 964 vai sūtot elektroniskā pasta vēstuli uz adresi dpdd@dp.gov.lv.

DP jau ir saņemta operatīva rakstura informācija par iespējamu balsu pirkšanu gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, un šī informācija patlaban tiek rūpīgi pārbaudīta.

Savukārt zvanus vai elektroniskā pasta vēstules no iedzīvotājiem, kuri ziņotu par balsu pirkšanas gadījumiem gaidāmajās vēlēšanās, DP nav saņēmusi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)