Banner 980x90

Velosezonas atklāšanas brauciens izdevies godam

Priecājamies par visiem, kas ieradās un piedalījās gan Līkā tilta regates pasākumā, gan labdarības velobraucienā. Patīkami pārsteidza dalībnieku skaits, kas pārsniedza mūsu cerēto. Kopā velobraucienā devāmies astoņdesmit braucēji, to vidū bija sastopami arī braucēji ar neikdienišķiem velosipēdiem- bija gan tandēma ritenis, gan trīsritenis, kā arī vēl dažādi un interesanti tūristu un pilsētas tipa riteņi.

Līkā tilta regates un velobrauciena starta vietā apmeklētāji varēja ziedot Līgai, kurai šobrīd vajag atbalstu, lai nodrošinātu 12 mēnešu ilgu fizioterapijas kursu. Kopā mēs saziedojām 215Ls, kas ir apmēram ceturtā daļa no visas nepieciešamās summas. Šobrīd Līgai ir saziedoti 670Ls no vajadzīgajiem 960Ls.

"Nesēdi mājās" pateicas visiem velobraucējiem un pasākuma apmeklētājiem par lielisko atmosfēru, un kopīgu atbalstu savai novadniecei Līgai. Kā arī liels paldies ceļā pavadītājiem – deju studijai Teixma, lieliskajām Antrai Stafeckai un Lāsmai Robatei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)