Banner 980x90

Vēstule Ivetai Vējonei

Pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv publicē labdarības fonda "Labdaris.lv" atklāto vēstuli Ivetai Vējonei.

Cienījama Iveta Vējone!

Atsaucoties uz medijos izskanējušo informāciju par Jūsu vēlmi iesaistīties labdarībā, piedāvājam Jums iespēju pievienoties Labdarības fondam Labdaris.lv un kļūt par patronesi bērniem, kam nepieciešamas īpašas rūpes un palīdzība. Valsts pirmās lēdijas iesaistīšanās labdarībā ir novērojama daudzās valstīs – tā iedvesmo sabiedrību labiem darbiem un ļauj sasniegt mērķus, kuru realizēšanai ir nepieciešams liels atbalsts.

Mūsu vidū ir ļoti daudz bērnu ar īpašām vajadzībām, kam nepieciešamas rūpes un palīdzība. Kopā mēs varam viņiem to sniegt! Ļoti būtiski, ka Jums ir zināšanas un pieredze darbā ar bērniem – tās noteikti noderēs tiekoties un sniedzot palīdzību tiem, kam to vajag visvairāk. Labdarības fonds Labdaris.lv ļoti novērtētu Jūsu atbalstu sociāli nozīmīgu un bērniem ļoti nepieciešamu projektu realizēšanā.

Labdarības Fonds Labdaris.lv ir viena no lielākajām labdarības organizācijām Latvijā, kas sniedz iespēju gan privātpersonām, gan uzņēmējiem paveikt kaut ko nozīmīgu un palīdzēt tiem, kam tas nepieciešams visvairāk. Projekts ir unikāls, jo labdarība notiek bez jebkādiem administratīvajiem izdevumiem un visus saziedotos līdzekļus izmanto palīdzības lūdzēju vajadzībām. Pavisam nesen fonds nosvinēja savu sesto dzimšanas dienu. Šo gadu laikā Labdaris.lv ir palīdzējis un turpina palīdzēt vairāk nekā 80 smagi slimiem bērniem, kā arī vairākiem simtiem trūkumcietēju.

Mēs, cilvēki, kas darbojas Labdarības fondā Labdaris.lv, veltām savas dzīves cēliem mērķiem: palīdzēt trūcīgajiem un smagi slimiem bērniem mūs mīļotajā valstī Latvijā. Mēs visi esam gatavi ziedot savu laiku, spēkus un pieredzi, lai Latvijā vairāk būtu dzirdamas veselu bērnu balsis, vecākiem būtu mazāk skumju un Latvija būtu lieliska valsts, kurā ikviens tās iedzīvotājs zinātu, ka grūtā brīdī viņi var vērsties pēc palīdzības Labdarības fondā Labdaris.lv. Mēs piedāvājam Jums, cienījamā Vējones kundze, pievienoties mums ceļā uz šī mērķa realizēšanu. Tūkstošiem cilvēku Latvijā ir nepieciešama palīdzība – kopā mēs varam viņiem to sniegt!

Mēs vēlamies Jūs iesaistīt dažādos labdarības pasākumos un akcijās, kas notiek vismaz reizi mēnesī. Tāpat mēs regulāri apciemojam cilvēkus, kas ir smagi slimi un kam nepieciešama ne vien finansiāla, bet arī emocionāla palīdzība. Saņemt morālo atbalstu no prezidenta sievas viņiem būtu ne vien sapņa piepildījums, bet arī iedvesmas avots tālākai cīņai par savu dzīvi un veselību.

Mēs, Labdaris.lv komanda, lūdzam Jums pievienoties un kļūt par mūsu patronesi! Kopā ar Jums mēs varam sniegt reālu palīdzību reāliem cilvēkiem!

Ar cieņu,
Labdarības fonds Labdaris.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)