Banner 980x90

Vidzemes prioritātes ir sakārtoti ceļi un pieejami pakalpojumi

Šodien, 13.jūnijā Cēsīs norisinājās Vidzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes sēde, kurā klātesošie izvērtēja Nacionālā attīstības plāna 2014. – 2020.gadam izstrādi. Vidzemnieki - reģiona prioritātes ir autoceļu ceļu tīklu uzlabojumi un pakalpojumu pieejamība iedzīvotājiem.

Pārresoru koordinācijas centra vadītājs Mārtiņš Krieviņš un Cēsu novada domes priekšdēdētāja vietnieks Jānis Rozenbergs norāda, ka ir jādomā par prioritizēšanu, par to, kas ir svarīgs šajā mirklī un jāfokusējas uz pašu nepieciešamāko reģionam. Vidzemes pašvaldību vadītāji atkārtoti uzsver, ka viens no galvenajiem reģiona attīstības virzieniem ir ceļu infastruktūras uzlabošana no pagastu uz novadu centriem. 

Vidzemes plānošanas reģions, pārstāvot iedzīvotāju intereses, Nacionālā attīstības plāna izveidei ir iesniedzis 82 priekšlikumus par reģiona attīstības iespējām. Tas parāda reģiona aktivitāti, definējot Vidzemes prioritātes", norāda Vidzemes plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Guna Kalniņa - Priede.

Tāpat nozīmīga ir maksimāla pakalpojumu tuvināšana iedzīvotājam.

"Vidzemnieks vēlas saņemt pakalpojumus pienācīgā kvalitātē pēc iespējas tuvāk savai dzīvesvietai.", norāda klātesošie sēdes dalībnieki.

"Vidzemes plānošanas reģions, pārstāvot iedzīvotāju intereses, Nacionālā attīstības plāna izveidei ir iesniedzis 82 priekšlikumus par reģiona attīstības iespējām. Tas parāda reģiona aktivitāti, definējot Vidzemes prioritātes", norāda Vidzemes plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Guna Kalniņa - Priede.

Nacionālais attīstības plāns nosaka Latvijas galvenos attīstības virzienus turpmākajiem septiņiem gadiem. Interesenti ar plāna pirmo redakciju varēs iepazīties sākot no piektdienas 15.jūnija mājas lapā www.nap.lv . Arī turpmāk Vidzemes plānošanas reģions turpinās aktīvi iesaistīties Nacionālā attīstības plāna izveidē un aicina iedzīvotājus un pašvaldību pārstāvjus iesniegt savus priekšlikumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)