Banner 980x90

Ziedu salons "Mimoza"

Ziedu piegāde sniedz iespēju apsveikt radus, draugus un kolēģus jebkuros svētkos pat tad, ja Jūs atrodaties citā pilsētā vai valstī. Ziedu piegāde var tikt veikta jebkurā norādītāja vietā un laikā – mājās, darbavietā, birojā, slimnīcā.

Ziedu piegāde

Ziedu piegāde sniedz iespēju apsveikt radus, draugus un kolēģus jebkuros svētkos pat tad, ja Jūs atrodaties citā pilsētā vai valstī. Ziedu piegāde var tikt veikta jebkurā norādītāja vietā un laikā – mājās, darbavietā, birojā, slimnīcā.

Ne vienmēr svētku reizē iespējams būt klātienē ar saviem mīļajiem, taču ziedu piegāde spēs uzburt svētku sajūtu. Ziedu piegāde ir lieliska izvēle ne tikai svinīgos brīžos, bet arī tad, ja ir vēlme izdaiļot ikdienu.

Bieži ziedu piegāde tiek veikta tādos svētkos kā 8. marts, Valentīndiena un Mātes diena. Daudzi ārzemēs strādājoši latvieši izvēlas iepriecināt savas māmiņas svētkos ar brīnišķīgu ziedu pušķi, ko ziedu salona darbinieki nogādā līdz pat mājām. Ziedu piegāde svētkos ir rūpju un cieņas apliecinājums.

Nebūt nav jāgaida līdz svētkiem, lai iepriecinātu savu mīļoto cilvēku. Ziedu piegāde uz mājām no paša rīta, ko pasūtījis vīrs savai sievai, būs brīnišķīgi romantisks uzmanības apliecinājums. Ziedu piegāde sniedz iespēju arī organizācijām apsveikt kolēģus filiālēs ar skaistu ziedu sveicienu.

Skaistas ziedu kompozīcijas tikai no svaigiem ziediem, kas piegādātas uz mājām, būs dāvana, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku. Salons "Mimoza" piedāvā ziedu piegādi Jēkabpilī un Jēkabpils rajonā.

Lasiet vairāk: http://www.salonsmimoza.lv/ziedi

Dekoru noma

Dekoru noma sniedz iespēju noformēt telpas jubilejām, prezentācijām, fotosesijām, kāzām vai korporatīviem pasākumiem. Dažreiz nevajag nemaz tik daudz, lai ikdienu padarītu skaistāku – skaisti gaismas elementi, elegantas vāzes vai svečturi arī ikdienu pārvērtīs par svētkiem.

Dekoru noma, ko piedāvā salons "Mimoza", ietver sevī dažāda izmēra svečturu, lukturu, vāžu, lampiņu virteņu, putnubūru un citu skaistu lietu nomu. Dekori palīdzēs izrotāt jebkāda veida svētkus. Piemēram, dekoru noma uz pāris stundām ļaus izdekorēt bērna jubileju – skaisti izrotātā telpā varēs tapt fotogrāfijas, kas priecēs gadiem ilgi. Tāpat dekoru noma uz dažām stundām pieejama dažāda veida fotosesijām.
Dekoru noma pieejama arī uz vairākām dienām vai lielākām svinībām nedēļas nogalē. Populārākie dekori ir lampiņu virtenes ar diegu bumbām un putnu būrīši, kuros veidot mākslīgo ziedu kompozīcijas vai sveces.

Dekoru noma palīdzēs uzburt svētkus arī ikdienā, piemēram, skaisti saklājot galdu un sagaidot mājās mīļoto meiteni. Šāds pārsteigums paliks prātā uz ilgu laiku.

Salons "Mimoza" piedāvā visdažādāko dekoru nomu, kas padarīs Jūsu svētkus pasakaini skaistus.

Lasiet vairāk: http://www.salonsmimoza.lv/skaistas-lietas

Kāzu noformējums

Kāzu noformējums ar ziediem, dekoriem, lentām un mežģīnēm padarīs īpašo dienu par pasakainu pieredzi. Kāzu noformējuma galvenie elementi ir līgavas pušķis, kāzu auto dekors un aksesuāri vedējiem. Pēc klientu vēlmes līdzīgā stilā var tikt dekorēta arī svinību telpa. Ziedu kompozīcijas atdzīvinās kāzu svinību telpu un piedos tai romantisku noskaņu.

Kāzu noformējumam tiek izmantoti jebkāda veida tradicionālie un sezonālie ziedi. Tradicionālu vērtību piekritēji novērtēs rotājumus, kas veidoti no rozēm, lilijām un frēzijām. Šobrīd iecienīta izvēle ir angļu rozes, kas izskatās izsmalcināti un eleganti. Visai bieži kāzu noformējumu pieskaņo sezonai -ābeļziedu kāzas pavasarī vai viršu kāzas rudenī.

Kāzu noformējums radīs neaizmirstamas emocijas gan jaunlaulātajiem, gan kāzu viesiem. Svaigu ziedu kompozīcijas padarīs jaunlaulāto īpašo dienu vēl skaistāku. Salons "Mimoza" sagatavo kāzu dekorus un nepieciešamības gadījumā izbrauc uz svinību vietu, lai to izrotātu.

Lasiet vairāk: http://www.salonsmimoza.lv/ziedi

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)