Banner 980x90

Zilo kalnu atpūtas kompleksam meklē direktoru

Ogres un Ikšķiles novadu pašvaldību aģentūras "Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra" uzraudzības padome aicina pieteikties kandidātus "Tūrisma, sporta un atpūtas kompleksa "Zilie kalni" attīstības aģentūra" direktora amatam, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldības interneta vietnē.

Pozitīvi domājošu un radošu vadītāju izraugās Ogres un Ikšķiles novadu pašvaldību kopīgajai iestādei, kuras pamatfunkcija ir apsaimniekot un attīstīt 438 ha lielu meža un dabas parka teritoriju, veidojot tajā tūrisma, sporta un atpūtas kompleksu, vienlaikus nodrošinot vides aizsardzības prasību ievērošanu, tūrisma un sporta infrastruktūras izveidi un organizējot publiskus pasākumus un aktivitātes minētajās jomās.

Pieteikumus ar norādi "Aģentūras direktora vakance" jāiesūta līdz 10.februārim:

uz e-pastu: dace.klavina@ikskile.lv vai
pa pastu uz adresi: Peldu ielā 22, Ikšķilē, Ikšķiles novadā, LV 5052, vai
iesniegt personīgi Peldu ielā 22, Ikšķilē, Ikšķiles novadā, 3. stāvā, 309. kab.

Tālrunis informācijai 65020894 (no 6.janvāra).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)