Banner 980x90

6 iemesli, kāpēc rudenī un ziemā atpūtai izvēlēties SPA

Regulāra un kvalitatīva atpūta ir vajadzīga ikvienam, tā ir kā vitamīnu un enerģijas pote, kas ļauj uzturēt veselu ķermeni, garu, prātu, stiprina imunitāti. Tāpat svarīgi brīvo laiku un atpūtu plānot, izdarot apzinātas izvēles. Katram gadalaikam ir savas priekšrocības un noskaņa, kas arī ietekmē, kā izvēlamies pavadīt brīvo laiku. 

Protams, vienmēr pati labākā izvēle ir doties ārā un būt kustībā, bet rudens un ziema tomēr rada lielāku vēlmi pēc siltuma, komforta un patīkamas vides. Tāpēc izplatīta atpūtas izvēle tumšajiem un vēsajiem mēnešiem ir SPA apmeklējums.

Kuru SPA izvēlēties?
Piedāvājumu ir daudz, par tiem visērtāk uzzināt var internetā. Interneta veikalā "Lieliska Dāvana" vienkopus apskatāmi un iegādājami vairāk nekā 100 dažādi SPA pakalpojumi par izdevīgām cenām.

Viena no pieredzes bagātām un populārām atpūtas vietām ir Hotel Jūrmala SPA, kas piedāvā gan atsevišķas procedūras, gan jau nokomplektētas atpūtas kūres. Hotel Jūrmala SPA priekšrocība ir atrašanās vieta — Jūrmala un jūras tuvums ļauj SPA atpūtu apvienot ar nesteidzīgām pastaigām pa skaisto pilsētu un pludmali. 

Par Hotel Jūrmala SPA izdevīgajiem piedāvājumiem uzziniet vietnē lieliskadavana.lv.

SPA apmeklējums ir ne tikai patīkama dāvana, ko pasniegt sev, bet tā ir lieliska dāvana, ar ko iepriecināt ikvienu — mīļoto, vecākus, draugus.

Kāpēc aukstajā laikā atpūtai izvēlēties SPA


SPA pozitīvā ietekme uz cilvēku mērāma dažādos aspektos, to noteikti ir sajutis ikviens, kurš kaut reizi ļāvies šāda veida atpūtai. Uzziniet, kādi ir būtiskākie ieguvumi no SPA apmeklējuma.

• Iespēja atslēgties no ārpasaules
Mūsu ikdiena ir tiešās un virtuālās komunikācijas piesātināta. Tas bieži vien ir iemesls trauksmei, nespējai atpūties un atslēgties no visa apkārt notiekošā. SPA ir īstā vieta, kur bez sirdsapziņas pārmetumiem izslēgt telefonu un aizmirst par sociālajiem tīkliem.

• Stresa mazināšana
Stresu uzskata par vienu no lielākajiem mūsdienu kaitniekiem, kas grauj gan garīgo, gan fizisko veselību. Stresa samazināšanu rekomendē visi ārsti. Bet tas nevar notikt pats no sevis. Atpūta SPA viesnīcā patiešām būs labs veids, kā mazināt satraukumu un stresu, jo vide pati rosinās mieru, patīkamas domas, ļaus aizmirst par darāmo darbu sarakstu kaut uz mirkli.

• Ūdens relaksējošā un dziedinošā ietekme
Ūdens pozitīvā ietekme uz ķermeni un emocionālo stāvokli ir zināma ikvienam, jo mēs taču ejam dušā un vannā, sajūtam, kā tas uzlabo pašsajūtu. SPA ūdens procedūras ir pārdomātas, un patiešām efektīvas.

• Miega kvalitātes uzlabošanās
Ūdens, mierīga vide, patīkamas domas, relaksācija — viss, ko piedāvā SPA, palīdzēs jums gulēt saldā un dziļā miegā. Labs miegs ir viens no garīgās un emocionālās veselības stūrakmeņiem.

• No ķermeņa tiek izvadīti toksīni
SPA procedūru laikā tiek stimulēts organisms, lai no tā tiktu izvadītas nevēlamās vielas. Tas uzlabos ne tikai pašsajūtu, bet arī izskatu.

• Silta, omulīga un gaiša vide, kur atpūsties
Rudenī un ziemā ir mazāk gaismas un siltuma, tas var veicināt sliktu garastāvokli, sezonālu depresīvu noskaņojumu. SPA ir labākā vieta, kur "ārstēt" tumsas un aukstuma radītās kaites. SPA vide apzināti veidota gaiša, silta, relaksējoša, sniedzot apmeklētājiem tikai tās labākās sajūtas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)