Banner 980x90

Aicina kopīgi izgatavot Lieldienu olu trauciņus

Gaidot Lieldienas, piektdien, 3.aprīlī, plkst.10, veikaliņā "Beads4you.lv" Ogrē, Brīvības ielā 22 (ieeja no Bērzu alejas puses) kopīgi ar bērniem varēs veidot olu trauciņu "Lieldienu zaķi" no filca, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv ziņo pasākuma rīkotāji.

Bērniem būs jālīmē, jāgriež un jāšuj. Līdzi ņemt - šķēres filca griešanai, adatu ar lielu aci un apaļu galu, lai bērns pats var ievērt diegu un nevar savainoties, diegu šūšanai, PVA līmi, kartona rullīti (ideāli der tukšais rullītis no tualetes papīra) un vēlmi darboties. Filcs būs jau sagatavots uz vietas.

Izgatavotais olu trauciņš paliks bērnam līdzi ņemšanai.

Vecākiem jārēķinās, ka bērns būs nodarbināts aptuveni 1 - 1,5 stundu.

Vietu skaits ierobežots, tāpēc lūgums bērna apmeklējumu pieteikt līdz ceturtdienas, 2.aprīļa, plkst.18, pa tālruni 29119450.

Dalības maksa - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)