Banner 980x90

Augusta beigās Ikšķilē notiks politiski represēto personu 18.salidojums

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Augusta beigās Ikšķilē notiks politiski represēto personu 18.salidojums, aģentūru LETA informēja Latvijas Politiski represēto apvienības (LPRA) priekšsēdētāja vietniece Dagnija Liepiņa.

Ar Ikšķiles novada domes atbalstu rīkotais pasākums notiks sestdien, 27.augustā, plkst.13.00 Ikšķilē, Daugavmalā, Rīgas ielā 20, iepretim Meinarda salai. Norises vieta Daugavmalā izvēlēta, jo iepriekš izmantotajā vietā, Ikšķiles estrādē, notiek rekonstrukcija.

Pasākuma svinīgā daļa paredzēta īsāka nekā parasti. Pēc Latvijas himnas un klusuma brīža uzrunas teiks LPRA priekšsēdētājs Gunārs Resnais, Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Ikšķiles pašvaldības vadītājs Indulis Trapiņš. Pasākuma laikā paredzēts arī koncerts-zaļumballe, kurā muzicēs grupa no Latgales "Laimas muzykanti".

Salidojuma pauzēs klātesošie varēs izteikties brīvajā mikrofonā. Paredzēts mikroautobusiņš, kurš būs Ikšķiles dzelzceļa stacijā un autobusu pieturā pretī uz katru ienākošo sabiedrisko transportu un notikuma dalībniekus aizvedīs līdz Daugavmalai. Kā katru gadu, būs pieejama arī bufete, norādīja Liepiņa. Pasākumā dežurēs specializētā ātrās palīdzības brigāde.

Uz salidojumu aicināti politiski represētie, viņu ģimenes locekļi un Latvijas sabiedrība, pavēstīja organizatori.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)