Banner 980x90

Augusta sākumā Ikšķilē notiks politiski represēto ikgadējais salidojums

Rīga, 29.jūl., LETA. 3.augustā plkst.12 Ikšķiles estrādē notiks Latvijas politiski represēto personu 21.salidojums, aģentūru LETA informēja Latvijas Politiski represēto apvienības (LPRA) valdes locekle Dagnija Liepiņa.

Pasākums sāksies ar svinīgo daļu, ar Latvijas karoga ienešanu un valsts himnas atskaņošanu, LPRA vadības, Ikšķiles novada pašvaldības vadības un viesu uzrunām. Plānots, ka pasākumā piedalīsies arī Valsts prezidents Egils Levits un Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK).

Pēc oficiālās daļas notiks koncerts, kurā uzstāsies mūziķu apvienība "Tev tuvumā", kuru veido Marts Kristians Kalniņš, Artūrs Skrastiņš, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, grupa "Putnu balle", Jānis Miltiņš, Valters Sprūdžs un Vilnis Krieviņš.

Vēlāk estrādē sāksies pasākuma saviesīgā daļa, kurā muzicēs grupa "Opus C" no Jelgavas un pauzēs būs brīvais mikrofons.

Ikšķiles dzelzceļa stacijā pēc katra konkrētajā laikā ienākošā vilciena gaidīs autobuss, kas aizvedīs līdz estrādei. Pasākumā dežūrēs specializētā ātrās palīdzības brigāde, pavēstīja Liepiņa.

Salidojumā aicināti piedalīties politiski represētie, viņu ģimenes locekļi un Latvijas sabiedrība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)