Banner 980x90

Celiņu izbūves darbus Ogrē atsāks 25.aprīlī

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ogres novada pašvaldībā saņemtas vairākas sūdzības un jautājumi saistībā ar ietvju būvdarbiem Grīvas prospektā, kuri ir iesākti un apstājušies, radot neērtības Ogres iedzīvotājiem, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldībā.

Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības, sporta un tūrisma jautājumos Egils Helmanis tikās ar būvnieka SIA "VIA MEŽS", lai pārrunātu radušos situāciju Grīvas prospektā. Helmanis uzsvēra, ka šāda situācija nav pieļaujama, ka objekts ir iesākts, plāksnes noņemtas, bet būvdarbi vairākas dienas netiek turpināti.

SIA "VIA MEŽS" pārstāvis skaidro, ka būvdarbu kavēšanās saistīta ar materiālu piegādi. Būvnieku pārstāvis apsolīja darbus pabeigt pirms termiņa, jau līdz 7.maijam. Pirmdien, 25.aprīlī, būvdarbi atsāksies.

Jau tika informēts, ka ar SIA "VIA MEŽS" 8.aprīlī noslēdza līgumu par trīs ietvju atjaunošanu. Līguma summa ir 35 000 eiro bez PVN (42 350 eiro ar PVN 21%) , darbu izpildes termiņš – šā gada 9.maijs.

Šis būvnieks veiks ne tikai ietvju atjaunošanu Brīvības ielā 3a (no veikala "Maxima" līdz Grīvas prospektam) – 197 m garumā, bet arī Skolas ielā ietve jāatjauno līdz veikalam "Maxima" - 31 m garumā un Upes prospektā (no Mālkalnes prospekta līdz Priežu ielai) – 192 m garumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)