Banner 980x90

"Fazer Latvija" janvāra vidū rīkos atvērto durvju dienu potenciālajiem darbiniekiem no Lauberes pagasta

Rīga, 11.janv., LETA. Maiznīca "Fazer Latvija" sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Ogres filiāli un Ogres novada Lauberes pagasta pārvaldi ceturtdien, 17.janvārī, rīkos atvērto durvju dienu Lauberes pagasta iedzīvotājiem, lai iepazīstinātu ar darba iespējām "Fazer" maiznīcā Ogrē, aģentūru LETA informēja kompānijā.

"Fazer Bakery Baltic" komunikācijas direktore Baiba Gulbe norādīja, ka "Fazer Latvija" ar vairāk nekā 300 darbiniekiem ir lielākais darba devējs Ogres novadā, bet kompānijai, tāpat kā vairumam uzņēmumu Latvijā, trūkst darbinieku. Šo problēmu uzņēmums risina, pieņemot darbā un apmācot cilvēkus, kuri ceptuvē iepriekš nav strādājuši, kā arī paplašinot darbinieku transporta maršrutu uz apkārtējiem novadiem.

"Lauberes pagasta iedzīvotāju uzņemšana ir pirmais pasākums garākā programmā un ceram, ka pēc maiznīcas apskates mūsu komandai pievienosies jauni darbinieki," pauda Gulbe.

Ogres novada Lauberes pagasta iedzīvotāji, kurus interesē darba iespējas "Fazer" maiznīcā Ogrē, ir aicināti personīgi sazināties ar "Fazer Latvija" Personāla nodaļu, rakstot uz e-pastu vakance@fazer.lv.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017.gadā "Fazer Latvija" apgrozījums bija 25,322 miljoni eiro, kas ir par 4,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga vairākkārt, sasniedzot 800 783 eiro.

"Fazer Latvija" ir reģistrēta 2000.gadā, un tās pamatkapitāls ir 17,183 miljoni eiro. "Fazer Latvija" vienīgais īpašnieks ir Somijas kompānija "Fazer Bakeries", kas ir viens no "Fazer Group" uzņēmumiem. "Fazer" ir starptautisks ģimenes uzņēmums, kas specializējas maizes, saldumu un cepumu ražošanā, kā arī ēdināšanas pakalpojumu sniegšanā. Uzņēmums strādā astoņās valstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)