Banner 980x90

"Food Revolution" vēstnese Laura Grēviņa viesojas Ogres sākumskolā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ogres sākumskolā viesojās kustības ''Food Revolution'' vēstnese Latvijā Laura Grēviņa, lai iepazīstinātu ar veselīga un sabalansēta uztura nozīmi bērnu dzīvē un iemācītu pašiem gatavot kārumus no veselīgām izejvielām.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja 3.b klases audzinātāja Larisa Bite, "Food Revolution" kustības izveidi ir ietekmējis angļu "superstārpavārs" Džeimijs Olivers, taču viņš uzsver, ka tā nav tikai viņa kustība un ideja. Viens pats Džeimijs nebūtu spējīgs uz to visu! Spēks ir komandā! Izglītojot bērnus par pārtiku aizraujošā veidā, viņiem var sniegt prasmes, kas noderēs turpmākajā dzīvē, veidojot veselīgu uzturu sev un savai nākotnes ģimenei. Stāstot bērniem par  pārtikas izglītību, iespējams novērst aptaukošanās risku un citas ar neveselīgu uzturu saistītas slimības. Stāstīt, rādīt un mācīt par un ap uzturu – tas ir ieguldījums veselīgā nākotnē nākamajām paaudzēm. 

Tikšanās sākumā tika noskaidroti katra paradumi, kad jāizvēlas kāds kārums. Tas ko vēlamies, nav īsti veselīgākais, tāpēc bērniem bija iespēja kopīgi iemācīties taisīt veselīgos kārumus.

Tikšanās beigās visi bija priecīgi par padarīto darbu – pagatavotajām konfektēm. Bērni norakstīja recepti un devās mājās, lai gatavotu kārumus saviem mājiniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)