Banner 980x90

Ikšķiles brīvdabas estrādes renovācijas dēļ Operetes festivāls pārcelts uz nākamo gadu

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Ikšķiles brīvdabas estrādes renovācijas darbu dēļ šogad plānotais Operetes festivāls tiek pārcelts uz nākamā gada jūliju, kad visi operetes mīļotāji būs gaidīti atjaunotā un labiekārtotā estrādē, informēja Latvijas Operetes fonda sabiedrisko attiecību speciāliste Līna Kaļķe.

Ikšķilē pēc sagatavošanās perioda, kura laikā sakārtota nepieciešamā dokumentācija, sākušies vērienīgi būvdarbi, tostarp Ikšķiles brīvdabas estrādes sakārtošana. Līdz ar to plānoto pasākumu norise tiek pārcelta uz citu vietu pilsētā vai arī tie atlikti uz nākamo gadu.

Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš skaidroja, ka, sagaidot Ikšķiles estrādes 35 gadu jubileju, sākta tās renovācijas pirmā kārta, kuras laikā jāuzstāda jauni, ērti skatītāju soli, ejas jāizklāj ar bruģi un jāizbūvē apgaismojums. Šajos darbos plānots ieguldīt vairāk nekā 200 000 eiro.

Lai arī šā gada festivālu nākas pārcelt uz nākamo gadu, Latvijas Operetes fonda valdes priekšsēdētāja Agija Ozoliņa-Kozlovska sola, ka jau nākamajā vasarā festivāla apmeklētājiem tiks sarūpēti jauni muzikāli pārsteigumi, kā arī viņa cer, ka izdosies uz festivālu atvest kādu ārzemju operešu zvaigzni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)