Banner 980x90

Ikšķiles vidusskola uzvar konkursā "Mūsu mazais pārgājiens 2015"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Trešdien, 4.novembrī, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs sveica konkursa ''Mūsu mazais pārgājiens 2015'' laureātus. Jau par tradīciju kļuvušajā konkursā ''Mūsu mazais pārgājiens'' piedalījās Latvijas vispārizglītojošo un profesionālo skolu skolēni, kā arī interešu izglītības pulciņi un mazpulki, kuri, iepazina meža ietekmi uz savu pagastu, novadu, pilsētu un Latviju.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja sabiedrisko attiecību speciāliste Viktorija Kalniņa, apbalvošanas ceremonijas laikā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs pateicās visiem skolotājiem par iedvesmošanu un skolēniem par aktīvo darbošanos konkursā. "Kā zemkopības ministram man ir gandarījums, ka savos darbos jūs esiet pratuši saskatīt gan meža ekonomisko vērtību, kas ir viens no Latvijas ekonomikas balstiem, gan arī meža devumu jūsu pilsētā un pagastā, tā daudzveidīgo devumu Latvijas iedzīvotājiem un katram no jums," teica Dūklavs. Tāpat zemkopības ministrs konkursa dalībniekiem novēlēja būt tik pat vērīgiem, atvērtiem un zinātkāriem arī turpmāk.

Šogad konkursam iesūtīti 190 kolektīvu darbi – 61 darbs 1.-4.klašu grupā, 52 darbi 5.-9.klašu grupā, 12 darbi 10.-12.klašu un profesionālo izglītības iestāžu grupā un 65 darbi interešu izglītības pulciņu un mazpulku grupā.

Uzvarētāji 1.-4. klašu grupā:

1.vieta – Ikšķiles vidusskolas 2.e klasei;

2.vieta – Vecumnieku vidusskolas 4.a klasei;

3.vieta – Riebiņu vidusskolas 3.a klasei un

Cēsu pilsētas Pastariņu sākumskolas 3.b klasei.

Atzinība:

Zaķumuižas pamatskolas 3.klasei;

Gulbenes 2. vidusskolas 2.b klasei.

Uzvarētāji 5.-9. klašu grupā:

1.vieta – Ludzas pilsētas ģimnāzijas 7.b klasei;

2.vieta – Liepājas Raiņa 6.vidusskolas 5.b klasei;

3.vieta – Jersikas pamatskolas 5.klasei.

Atzinība:

Talsu pamatskolas 5.klasei.

Uzvarētāji 10.-12.klašu grupā:

1.vieta – Cēsu profesionālās vidusskolas 2.kursam (12N14);

2.vieta – Priekuļu tehnikuma D14 grupai;

3.vieta – Ludzas pilsētas ģimnāzijas 12.a klasei.

Uzvarētāji interešu izglītības pulciņu un mazpulku grupā:

1.vieta – Vaboles vidusskolas 45.gaidu vienībai;

2.vieta – Murmastienes pamatskolas interešu grupai.

Atzinība:

Cesvaines vidusskolas 8.a un 8.b klasei;

Rīgas Ostvalda vidusskolas interešu grupai;

Sējas pamatskolas interešu grupai;

Pušmucovas pamatskolas 3. un 4.klasei.

Šogad konkurss "Mūsu mazais pārgājiens" notika jau devīto reizi. Iepriekšējos gados konkursa dalībnieki apzināja koka mūsdienīgos un daudzfunkcionālos izmantošanas veidus savā pagastā, novadā, pilsētā vai Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)