Banner 980x90

Kamila Krustiņa izcīna sudrabu Eiropas skolēnu čempionātā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sporta kluba "Ogres stils" jaunie tramplīnlēcēji un viņu treneris Modris Krūze atgriezušies no Vācijas pilsētas Rūpoldingas, kur 23. un 24.jūlijā norisinājās Starptautiskās slēpošanas federācijas rīkotais Eiropas skolēnu čempionāts (FIS Schuler Grand Prix). No Ogres lidojošajiem slēpotājiem vislabāk veicās ogrēnietei Kamilai Aleksai Krustiņai, kura savā vecuma grupā kļuva par vicečempioni.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja tramplīnlēkšanas trenere Margarita Sokolova, Eiropas skolēnu čempionātā savu valsti pārstāv tikai labākie jaunie sportisti. Katrai dalībvalstij ir noteikta kvota - katrā vecuma grupā drīkst startēt pa trim puišiem un vienai meitenei, bet grupas ir divas - 2005./2006.gadā dzimušie un 2004.gadā dzimušie tramplīnlēcēji.

Kopumā sacensībās piedalījās desmit valstu izlases - Vācija, Austrija, Slovēnija, Polija Latvija, Ungārija, Rumānija, Krievija, Šveice un Čehija. Latviju šajā čempionātā pārstāvēja Kamila Aleksa Krustiņa, Hugo Miķelsons un Sandis Kauliņš. Vecuma grupā S12 Kamila astoņu sportistu konkurencē ar 36.5 m un 35.0 m tāliem lēcieniem spēja izcīnīt otro vietu.

Tas kārtējo reizi apliecina mūsu sportistu un treneru talantu - trenējoties valstī, kurā tramplīnu faktiski nav, mēs spējam uzvarēt tramplīnlēkšanas lielvalstu pārstāvjus. Ceram, ka šie sasniegumi iedvesmos piebiedroties mūsu klubam arvien jaunus sportistus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)