Banner 980x90

Meklē Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora amata pretendentu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ogres novada pašvaldība izsludina konkursu uz vakanto Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora amatu, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

No pretendentiem sagaida atbilstību Izglītības likuma noteiktajām prasībām, maģistra vai bakalaura grādu pedagoģijā vai izglītībā vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību pedagoģijā, vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību un "B" programmu pedagoģijā vismaz 72 stundu apjomā.

Pretendentiem jābūt teicamām latviešu valodas un labām vismaz vienas svešvalodas zināšanām, jābūt zināšanām un pieredzei speciālās izglītības programmu realizācijā, vismaz trīs gadu pieredzei izglītības vadības darbā vai vadības darbā izglītības jomā.

Pretendentiem jāpārzina izglītības iestādes darbību reglamentējošie normatīvie akti, jābūt izpratnei par izglītības iestāžu finansēšanas kārtību un iestādes budžetu, labām darba organizācijas un vadības prasmēm, labām komunikācijas un sadarbības prasmēm, pieredzei Eiropas Savienības struktūrfondu un citu projektu īstenošanā, labām prasmēm darbā ar biroja tehniku un datorprogrammām "Word", "Excel", kā arī jābūt labai reputācijai.

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, vīziju jāiesniedz elektroniski vai personīgi Ogres novada pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā vai sūtot pa pastu līdz 15.jūnijam ar norādi "Pieteikums Ogres novada pašvaldības Suntažu internātpamatskolas- rehabilitācijas centra direktora amatam".

LETA jau ziņoja, ka Ogres novada domes izsludinātajā konkursā uz Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora amatu saņemts tikai viens pieteikums, tāpēc pretendenta apstiprināšana direktora amatā nenotika, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Šī iemesla dēļ pretendenta meklēšana tika atlikta līdz maijam. Direktora pienākumus turpināja veikt šīs izglītības iestādes direktora vietniece.

Iepriekšējā direktore Ginta Rūtenberga no amata tika atbrīvota pēc pašas vēlēšanās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)