Banner 980x90

Menģelē jau 69.reizi notiks Latvijā vecākie lauku sporta svētki

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Turpinot tradīciju un gatavojoties jubilejas gadam jau 69.reizi visi sportisti un interesenti tiek aicināti uz Ogres novadu Meņģeles pagastu, kur 13.augustā norisināsies vecākie lauku sporta svētki Latvijā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja sporta svētku galvenā tiesnese Olita Rudzīte, neatkarīgi no laikapstākļiem Meņģeles sporta svētki vienmēr asociējušies ar draudzīgu un patīkamu atmosfēru. Kā atzīst sporta svētku apmeklētāji - te katrs interesents var atrast sev, ko piemērotu!

Jau otro gadu Meņģeles sporta svētku rīts sāksies ar "Meņģeles makšķernieku biedrība" organizētajām makšķerēšanas sacensības, reģistrācija no plkst.5.00. Lielais loms tiks zvejots turpat vietējā Zvanu ezerā.

Sporta svētku programmā paredzētas dažādas sporta spēles gan individuālajās, gan komandu disciplīnās. Pārstāvēti ir gan tradicionālie sporta veidi kā vieglatlētika, futbols, volejbols, virves vilkšana, kā arī daudz un dažādi netradicionālie sporta veidi, piemēram, Vīru siena, "Tuvāk mērķim", "Draugs mans palīgs" u.c. Pašus mazākos sportistus sagaida dažādas rotaļas un atrakcijas (sliktu laikapstākļos gadījumā atrakcijas pirmsskolas vecuma bērniem notiks Tautas nama telpās), kā arī iespēja izdaiļoties, piedaloties seju apgleznošanas darbnīcā. Savukārt ģimenēm būs iespēja spēlēt lielformāta spēles, ko nodrošina PPP biedrība "Zied zeme".

Paralēli sportiskām aktivitātēm blakus esošajā Krievskolas ēkā būs skatāma Artūra Martinsona, Robertas Atrastes un Ingas Gailītes kopizstāde "Cilvēks, mežs un citas svarīgas lietas". Tās ietvaros jaunie mākslinieki veidojuši glezniecības un citu tehniku darbus, kuros pievērsušies galvenokārt ainavas žanram – cilvēka un dabas savstarpējai mijiedarbībai.

Sportistu reģistrācija no plkst.9.00 – 9.55. Sporta svētku atklāšana plkst.10.00. Plkst.22.00 visi aicināti uz balli, par jautrību gādās grupa "Pēc pusnakts". Ieejas maksa 3 eiro, dalībniekiem ieeja bez maksas.

Dalības maksa: pieaugušajiem – 3 eiro, bērniem (no 6.-15.g.) - 1.50 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)