Banner 980x90

Norīkots papildvilciens "Leģendārās nakts Ogrē" apmeklētājiem

Rīga, 22.aug., LETA. AS "Pasažieru vilciens" naktī no 24.augusta uz 25.augustu "Leģendārās nakts Ogrē" apmeklētāju ērtībām ir norīkojis papildu vilcienu no Ogres uz Rīgu, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Sestdien, 24.augustā Ogres estrādē norisināsies "Leģendārā nakts Ogrē 2019", kurā piedalīsies daudzi populāri mākslinieki: grupa "Pērkons", "Credo", "Bermudu divstūris", dziedātājs Ivo Fomins, grupa "Otra puse", "Z-Scars", solists Normunds Pauniņš, kā arī dziedātāja Antra Stafecka.

Naktī pēc koncerta tiek norīkots īpašs vilciens, kurš plkst.3.40 aties no Ogres dzelzceļa stacijas un Rīgā ienāks plkst.4.20.

Pasākuma norises vieta, Ogres estrāde, atrodas nepilna kilometra attāluma no Ogres dzelzceļa stacijas. Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties biļetes iespējams "Pasažieru vilciena" mājaslapā vai mobilajā lietotnē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)