Banner 980x90

Ogrē būs skatāma Daugavpils teātra viesizrāde "Hantele killeram"

Jelgava, 21.sept., LETA. Daugavpils teātra komēdija "Hantele killeram" 2.oktobrī plkst.19 būs skatāma Ogres novada kultūras centra lielajā zālē, aģentūru LETA informēja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Janīna Ivanova.

"Hantele killeram" ir otrais režisora Dž. Dž. Džilindžera iestudējums Daugavpils teātrī. Izrādes pamatā ir krievu dramaturģes Olgas Tuhaņinas luga "Hantele", kas vēsta par kāda filologa gaitām jaunā arodā, kurā viss neizdodas, kā sākotnēji bija iecerēts. Fjodors, kurš ir liels evenku un čukču literatūras zinātājs, nolemj pievērsties killera profesijai.

Ivanova klāstīja, ka skatītājus gaida amizanti pārpratumi un negaidīti pavērsieni komēdijā par neizdzīvotiem sapņiem, atriebes kāri un mīlestību, bet arī neatstās stindzinoša realitātes apziņa, ka izmisumā tiek pieņemti nepārdomāti lēmumi, naids mēdz uzvarēt saprātu un par kļūdām vienmēr kādam jāmaksā.

Izrādē piedalās Māris Korsiets, Andris Bulis, Maija Korkliša, kā arī Zanda Mankopa. Iestudējuma scenogrāfiju veidoja Kristians Brekte, kostīmu māksliniece ir Anna Heinrihsone, režisora asistente un horeogrāfe - Linda Kalniņa -, gaismu mākslinieks - Sergejs Vasiļjevs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)