Banner 980x90

Ogrē par 115 653 eiro veidos labiekārtotu rotaļu un aktīvās atpūtas laukumu

Rīga, 12.sept., LETA. Ogres Zilo kalnu pievārtē, Vidus prospektā 25, taps labiekārtots rotaļu un aktīvās atpūtas laukums, kas būs piemērots kā maziem, tā arī lieliem apmeklētājiem, aģentūra LETA uzzināja Ogres pašvaldībā.

Izraudzītajā teritorijā plānots izbūvēt 19 aktīvās atpūtas un rotaļu iekārtas, tai skaitā divu veidu šūpoles, kāpelēšanas iekārtas, daudzfunkcionālu iekārtu ielu vingrošanai un āra trenažierus.

Papildus iekārtām plānots izbūvēt apgaismojumu, grants gājēju celiņus, informācijas stendus, suņu ekskrementu urnu, dažādas individuālā dizaina mazās arhitektūras formas, tai skaitā koka norobežojošo sētiņu gar celiņiem. Lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību, rotaļu un aktīvās atpūtas laukumā tiks uzstādīta arī video novērošana.

Par godu Latvijas simtgadei parkā tiks iestādīti 100 dažādu krāsu un šķirņu rododendri.

Būvdarbus veiks SIA "Fixman". Teritorijas labiekārtošanas darbu izmaksas ir 115 653 eiro, bet apgaismojuma izbūve - 14 960 eiro. Darbus plānots pabeigt līdz novembra sākumam.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Fixman" pagājušajā gadā strādājis ar 25 630 eiro peļņu, bet apgrozījis 1,42 miljonus eiro. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2828 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)