Banner 980x90

Ogrē pārbūvē meliorācijas sistēmu Loka un Brīvības ielas krustojumā

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Ogres novada pašvaldība divu pēdējo gadu laikā nopietni pievērsusies meliorācijas sistēmu sakārtošanai novadā, un tieši patlaban sākti darbi pie meliorācijas sistēmu pārbūves Loka un Brīvības ielas krustojumā.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, lai nodrošinātu Loka ielas meliorācijas sistēmu darbību, nepieciešams atjaunot ūdens novadi no Lokas ielas zem Brīvības ielas. Esošais novadošais tīkls ir pilnībā sagruvis un neveic savu funkciju, līdz ar to novadgrāvī krājas virsūdeņi un gruntsūdens līmenis ir paaugstināts.

Izveidojot pieslēgumu jau esošajai lietus kanalizācijas sistēmai un palielinot novadošā kolektora diametru no 300 milimetriem līdz 500 milimetriem, atjaunojot novadgrāvi, tiks novadīti virsūdeņi no Taurupes un Madlienas ielas.

Būvdarbus veic SIA "Lielvārdes meliorācija" par kopējo summu 13 799 eiro. Darbu izpildes termiņš ir šī gada augusts.

SIA "Lielvārdes meliorācija" 2015.gadu noslēgusi ar 1 350 546 eiro lielu apgrozījumu un 43 172 eiro lielu peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)