Banner 980x90

Ogres bērnudārzā "Saulīte" sākusies uzņemšana bērniem ar stājas problēmām

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ogres VPII "Saulīte" sākas pieteikšanās atveseļošanas grupās bērniem ar stājas problēmām (stājas vājums, skoliotiska stāja, iedzimtas vai iegūtas kustību balsta aparāta saslimšanas utt.).

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, grupās tiek īstenota 5 – 6 gadīgo bērnu sagatavošana skolai. Apmācība notiek atbilstoši latviešu un krievu valodā.

Bērniem tiek nodrošināts masāžas kurss divas reizes gadā, peldēšana, pareizas stājas stereotipu veidojošas vingrošanas nodarbības un individuālas nodarbības pie fizioterapeita.

Pieteikšanās uz konsultāciju VPII "Saulīte" pie fizioterapeita pa tālruni 65023774.

VPII "Saulīte" telpās darbojas pirmsskolas konsultatīvais centrs, kurā 5-6 gadus veciem bērniem, kuri neapmeklē bērnudārzu, ir iespēja individuālās nodarbībās sagatavoties mācībām skolā.

Sīkāka informācija un pieteikšanās pa tālruni 65023774.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)