Banner 980x90

Ogres dome izsludinājusi konkursu Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora amatam

Foto: Ogresnovads.lv
Foto: Ogresnovads.lv

Ogres novada dome izsludinājusi konkursu uz Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora amatu, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Kandidātiem ir jābūt ar augstāko pedagoģisko izglītību, pieredzi izglītības iestādes vadības darbā vai vadības darbā izglītības jomā, praktiskai pedagoģiskā darba pieredzei ne mazāk kā piecus gadus. Pretendentiem arī jāpārzina izglītības iestādes darbību reglamentējošie normatīvie akti, jābūt zināšanām un pieredzei speciālās izglītības programmu realizācijā, izpratnei par izglītības iestāžu finansēšanas kārtību un iestādes budžetu, valsts valodas un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanām, kā arī prasmēm strādāt ar datorprogrammām "MS Office" u.c. Pretendentam jābūt pieredzei Eiropas Savienības struktūrfondu un citu projektu īstenošanā, kā arī labām komunikācijas prasmēm un saskarsmes kultūrai.

Pieteikuma dokumentus - motivētu pieteikumu, īsu dzīves un darba pieredzes aprakstu (CV ar norādēm, atsauksmēm), izglītību un profesionālo darbību apliecinošo dokumentu kopijas un savus priekšlikumus par Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra darbības attīstību - pašvaldība lūdz nosūtīt ar norādi "Ogres novada pašvaldības Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktors" uz e-pasta adresi "ogredome@ogresnovads.lv".

Papildus informācija pieejama, zvanot pa tālruni 65068762 vai 65055382.

Kā iepriekš informēja aģentūra LETA, Ogres novada dome nolēmusi no amata atbrīvot Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktori Gintu Rūtenbergu.

Rūtenberga atbrīvota pēc pašas vēlēšanās. Suntažu pagasta pārvaldes vadītājam Andrim Ronim uzdots nodrošināt Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora pienākumu izpildītāju uz laiku līdz direktora iecelšanai vakantajā amatā un organizēt Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra materiālo vērtību un dokumentācijas pieņemšanu no Rūtenbergas un nodošanu Ogres novada pašvaldības Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktora pienākumu izpildītājam.

Rūtenberga Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra direktores amatā nostrādāja neilgu laiku - no 2015.gada 23.aprīļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)