Banner 980x90

Ogres pašvaldība par 20 eiro palielina līdzfinansējumu privāto bērnu uzraudzības pakalpojumu sniedzējiem

Rīga, 21.febr., LETA. Ogres novada pašvaldība palielinās finansējumu privāto bērnu uzraudzības pakalpojumu sniedzējiem, paredz šodien domē apstiprinātie grozījumi saistošajos noteikumos.

Grozījumi tiek veikti, lai atbalstītu ģimenes un sekmētu vecāku iesaistīšanos darba tirgū, jo visiem bērniem no pusotra gada vecuma nav iespējams nodrošināt vietas pirmsskolas izglītības iestādēs.

Pieņemtie grozījumi paredz palielināt līdzfinansējumu no 60 uz 80 eiro privāto bērnu uzraudzības pakalpojumu sniedzējiem par vienu bērnu.

Patlaban Ogres novada pašvaldībā ir 28 bērni, kuri izmanto bērnu uzraudzības pakalpojumu.

Pakalpojuma sniedzējam ir jābūt reģistrētam atbilstoši normatīvo aktu prasībām, kā arī jāsaņem metodiskā palīdzība Ogres novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldē.

Jaunā kārtība stāsies spēkā pēc saskaņošanas ar Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministriju un tiks publicēta pašvaldības laikrakstā "Ogrēnietis".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)