Banner 980x90

Pārogrē ierīko sporta laukumu

Pagājušajā nedēļā uzsākti sporta laukuma ierīkošanas darbi Pārogrē, Lībiešu ielā.

"Ogres namsaimnieks" Ceļu un pilsētas vides nodaļas vadītājs Pēteris Bužers informē, ka pašvaldība ir noslēgusi līgumu ar SIA "VIA Mežs" (līguma summa 11 700 eiro ar PVN).

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldība, līguma ietvaros paredzēts izveidot futbola laukuma pamatni – lai izlīdzinātu zemes virskārtu, tiks noraktas liekās smiltis, laukums noplanēts, reljefa veidošanai uzvests grants materiāls, uzbērta augsnes kārta un iesēta zāle.

Laukumā paredzēts izbūvēt arī pludmales volejbola laukumu un laukumu vingrošanai, vēlāk uzstādot tam nepieciešamo aprīkojumu.

Līguma ietvaros paredzēta arī pievedceļa sakārtošana.

Darbi jāpabeidz līdz 15.jūlijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)