Banner 980x90

Pļaviņu pašvaldība komunālajam uzņēmumam galvos 100 000 eiro kredītu apkures sezonas nodrošināšanai

Pļaviņu novada pašvaldība galvos 100 000 eiro aizņēmumu SIA "Pļaviņu komunālie pakalpojumi", lai uzņēmums varētu nodrošināt nepārtrauktu apkures sezonu.

Rīga, 7.okt., LETA. Pļaviņu novada pašvaldība galvos 100 000 eiro aizņēmumu SIA "Pļaviņu komunālie pakalpojumi", lai uzņēmums varētu nodrošināt nepārtrauktu apkures sezonu, lēmusi novada dome. Kredīts pašvaldības kapitālsabiedrībai nepieciešams, lai nodrošinātu nepārtrauktu apkures sezonu un laikus un nepārtraukti norēķinātos ar piegādātājiem par saņemto šķeldu un malku. Plānots, ka aizņēmumu komunālais uzņēmums ņems uz gadu. "Firmas.lv" dati liecina, ka "Pļaviņu komunālo pakalpojumu" apgrozījums pērn bijis 821 367 eiro, bet peļņa sasniegusi 16 546 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)