Banner 980x90

Šonedēļ gaidāms nedaudz siltāks laiks, brīžiem līs un dārdēs pērkons

Rīga, 15.jūl., LETA. Šī nedēļa Latvijā būs nedaudz siltāka nekā iepriekšējās divas nedēļas, liecina sinoptiķu prognozes.

Otrdien valsti no rietumiem šķērsos lietus zona, daudzviet gaidāmas lietusgāzes un pērkona negaiss. Arī trešdien daudzviet līs un dārdēs pērkons, turpmākajās dienās nokrišņi gaidāmi galvenokārt valsts austrumos un saulainākais laiks būs Rietumlatvijā.

Gaisa temperatūra naktīs pārsvarā nenoslīdēs zemāk par +9..+15 grādiem. Mākoņainajās dienās gaiss iesils līdz +14..+19 grādiem, bet, sildot saulei, gaisa temperatūra sasniegs +20..+25 grādus, nedaudz zemāka temperatūra saglabāsies piekrastē, vējam pūšot no jūras.

Nedēļas lielāko daļu vējš lēni līdz mēreni stipri pūtīs no ziemeļu puses.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)