Banner 980x90

Tīnūžos blakus degvielas uzpildes stacijai vietējo ražotāju vajadzībām veidos jaunu tirdzniecības vietu

Rīga, 9.janv., LETA. Lai uzlabotu vietējo ražotāju konkurētspēju un veicinātu pašu saražotās produkcijas noietu, Tīnūžos tiks izbūvēta jauna tirdzniecības vieta, aģentūra LETA uzzināja Ikšķiles novada pašvaldībā.

Pateicoties ceļu infrastruktūrai, patlaban Tīnūžos vērojama augsta satiksmes intensitāte, kas veicina labvēlīgu vidi uzņēmējdarbības attīstībai. Līdz šim Tīnūžos nebija pieejama speciāli ierīkota un ērti pieejama tirdzniecības vieta, līdz ar to tirdzniecība notika ceļa malā, radot satiksmes drošības apdraudējumu, skaidroja pašvaldībā.

Izvērtējot vairākas tirdzniecības vietas ierīkošanai atbilstošas teritorijas, par piemērotāko atzīta nekustamā īpašuma "Lapas" teritorija, kas atrodas blakus degvielas uzpildes stacijai "Neste". Izraudzītajā teritorijā tiks izbūvēts laukums, uz kura tiks ierīkotas vairākas tirdzniecības vietas, kā arī labiekārtota teritorija un ierīkotas autostāvvietas tirgotājiem un pircējiem.

Pagājušā gada rudenī pašvaldība saņēma pozitīvu Lauku atbalsta dienesta lēmumu par projekta iesniegumu pretendēšanai uz Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzfinansējumu un šā gada pavasarī ir plānots sākt tirdzniecības vietas izbūvi.

Projekta attiecināmo izmaksu summa ir 70 000 eiro, no kurām 49 000 eiro ir Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)