Banner 980x90

Uzņēmuma "MRK Serviss" aizvadītā gada apgrozījums samazinājies par 27%

Ogre24.lv
Ogre24.lv

Lielvārdē reģistrētā uzņēmuma SIA "MRK Serviss" aizvadītā gada apgrozījums samazinājies par 27%, nedaudz pārsniedzot četrus miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Ja 2014.gadā uzņēmums strādājis ar 687 106 eiro lielu peļņu, pērn tā sarukusi līdz 356 883 eiro.

Kā liecina SIA "MRK Serviss" valdes ziņojumā paustā informācija, uzņēmums nodarbojas ar katlumāju, elektrostaciju projektēšanu, izbūvi, katlumāju aprīkojuma, elektrostaciju iekārtu piegādi un montāžu, automātiskās vadības sistēmu izveidi, energosistēmu komplekso servisa apkalpošanu, siltumenerģijas un elektroenerģijas ražošanu, pārvadi un piegādi. Uzņēmums 2015.gadā turpināja metālapstrādes ceha darbības attīstību un metālkonstrukciju ražošanu.

Uzņēmuma specializācija ir tādu energoprojektu realizācijā, kur kā energoresurss tiek izmantota dabasgāze, biogāze, atkritumu gāze, šķidrais un koksnes kurināmais, kā arī atjaunojamie energoresursi kā ūdens un vējš. Uzņēmuma klientu lokā ir vairāk nekā 50 gan nelieli, gan plaši pazīstami lieli uzņēmumi, valsts un pašvaldību iestādes, kas uztic savas katlumājas, elektrostacijas, energoiekārtas un inženierkomunikācijas SIA "MRK Serviss" speciālistiem.

Šī gada 26.janvārī sabiedrība kā vienīgais dalībnieks dibināja meitasuzņēmumu SIA "Landen", tā pamatkapitālā ieguldot sabiedrībai piederošu nekustamo īpašumu - ēku un zemi 174 200 eiro apmērā.

Aizvadītā gada peļņu uzņēmums nolēmis atstāt kā nesadalītu.

SIA "MRK Serviss" kapitāldaļas dala Māris Klips (64,06%) un Viktors Salimgarejevs (35,94%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)