Banner 980x90

5 idejas, ko noderīgu uzdāvināt pirmklasniekam

Katru gadu 1. septembris ir Zinību diena, to svinam un atzīmējam jau kopš astoņdesmitajiem gadiem. Tā ir nozīmīga diena ikvienam skolēnam. It īpaši tiem, kuri uz skolu dodas pašu pirmo reizi, sākot mācības 1. klasē. Mazais pirmklasnieks uz skolu nes puķes audzinātājai, saposies dodas uz svinīgo pasākumu. 

Lai gan dāvanas nebūt nav Zinību dienas obligāta sastāvdaļa, tomēr daudzi vecāki, vecvecāki un radinieki vēlas savu pirmklasnieku iepriecināt ar kaut ko īpašu. Visbiežāk dāvanas tiek meklētas rotaļlietu un bērnu preču plauktos. Tāpēc dažas dāvanu idejas piedāvā interneta veikals "XS Rotaļlietas".

Rokas vai galda pulkstenis ar Lego varoņiem
Viens no pirmklasnieka jaunajiem izaicinājumiem skolā būs sekošana laikam. Bērnam pieaugs atbildība par sevi, līdz ar to pašam vajadzēs sekot, kur un cikos atrodas. Lai gan sākumā vecāki vēl visur pavada, audzinātāja daudz rūpīgāk seko līdzi, tomēr, jo ātrāk tiek apgūta patstāvība, jo labāk. Labas laika pārvaldības prasmes bērnam ir ļoti svarīgas. Tāpēc stilīgs rokas vai galda pulkstenis viņam gan patiks, gan būs ikdienā noderīgs. 

Interneta veikalā "XS Rotaļlietas" pieejami galda un rokas pulksteņi ar oriģinālu dizainu, kas saskaņots ar iemīļotajiem tēliem no Lego sērijas – Supermen, Star Wars, Lego Friends, Batman, Nexo Knights u.c. 

Kinētiskās smiltis
Ja jūsu mājā vēl nav bijušas kinētiskās smiltis, tad tā var būt laba izvēle dāvanai. Kinētiskās smiltis ir veidojamais materiāls, kas atgādina mitras smiltis pludmalē, tās ļoti labi padodas formu veidošanai, tās savstarpēji pievelkas. Tās piedāvās idejas lieliskām un relaksējošām rotaļām, ļaus daboties fantāzijai. Kinētiskās smiltis ir atzītas par noderīgām, lai mazinātu trauksmi, stresu, palīdzētu tikt galā ar negatīvam emocijām. Tās noder ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. Pirmklasniekam ikdienā būs daudz jauna, daudz emociju, tāpēc kinētiskās smiltis būs tieši laikā.

Galda spēles
Galda spēles ir lieliska nodarbe jebkuram brīvam brīdim, arī ģimenes un draugu vakariem. Galda spēles arī asina prātu, attīsta domāšanu un papildina zināšanas. Ražotāji regulāri piedāvā jaunas un interesantas galda spēles, kuras noteikti noderēs kā dāvana pirmklasniekam, atliek tikai izvēlēties vecumam un interesēm atbilstošu spēli. 

Interesantas galda spēles visai ģimenei var iegādāties interneta veikalā "XS Rotaļlietas".

Krājkasīte
Pirmklasnieks jau ir gana liels, lai apgūtu daudzas dzīvē vajadzīgas prasmes. Rīkošanās ar naudu ir viena no tām. Iespējams, vecāki jau sākuši dot kabatas naudu, atalgot ar kādiem darbiem un sasniegumiem. Te lieti noderēs krājkasīte. Tā bērns varēs mācīties naudas vērtību, gūt gandarījumu, ka pats ir sakrājis un nopircis kāroto lietu.

Lego komplekts
Šķiet, kaut vienu Lego konstruktoru var atrast ikvienā mājā, kur ir bērni. Tā ir viena no iecienītākajām spēlēm mūsdienās. Tā kā komplektu saturs un sarežģītība tiek pielāgota dažādiem vecumiem, tad noteikti nebūs problēmu iegādāties tādu, kas aktuāls pirmklasniekam. Lego būs dāvana, ko viņš noteikti atzinīgi novērtēs. Tikai vēlams iepriekš noskaidrot, kurš no komplektiem vēl nav pirmklasnieka īpašumā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)