Banner 980x90

Aicina pieteikt 2010. un 2011.gadā dzimušos bērnus sešgadniekiem

Ogre24.lv
Ogre24.lv

Ogres novada pašvaldība aicina vecākus pieteikt Ogres novadā deklarētos 2010. un 2011.gadā dzimušos bērnus, kuri šobrīd neapmeklē pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādi (bērnudārzu), piecgadīgo un sešgadīgo bērnu sagatavošanai skolai.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes izglītības darba speciāliste Evija Slise, bērnu pieteikšana uzņemšanai pirmsskolas izglītības iestādē 2016./2017.mācību gadam noteikta no 2016.gada 1.marta līdz 2016.gada 30.aprīlim.

Uz Ogres pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēm bērnu reģistrācija tiek veikta Ogres novada pašvaldības administrācijas ēkā Brīvības ielā 44, Izglītības, kultūras un sporta pārvaldē, 15.kab.  

Iesniedzot pieteikumu reģistrācijai, vecāki izglītības darba speciālistam uzrāda personu apliecinošu dokumentu, bērna dzimšanas apliecību un aizpilda pieteikuma veidlapu.

Papildu informācija pa tālruni 65055384.

Pieteikt bērnu pirmsskolas izglītības programmas apguvei var arī elektroniski, nosūtot aizpildītu elektronisko iesnieguma formu uz e-pastu evija.slise@ogresnovads.lv.

Pēc pieteikuma saņemšanas izglītības speciālists vai vadītājs pārbauda pieteikumā norādīto informāciju un reģistrē pieteikumu reģistrācijas žurnālā un Ogres novada pašvaldības elektroniskajā sistēmā.  Izglītības speciālists vai vadītājs elektroniski uz e-pastu informē vecākus par bērna reģistrācijas EID (elektroniskās identifikācijas) kodu, kuru izmantojot var pārbaudīt bērna rindas statusu Elektroniskajā bērnu rindas reģistrā uz pirmsskolas izglītības iestādēm Ogrē.

Pieteikšanās piecgadīgo un sešgadīgo bērnu sagatavošanai skolai Ogres novada pagastos notiek katrā izglītības iestādē uz vietas (Ogresgala VPII "Ābelīte", Madlienas VPII "Taurenītis", Ķeipenes VPII "Saulīte", Suntažu vidusskola, Taurupes pamatskola).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)