Banner 980x90

Aptauja: Sudrabas partijai ir izredzes iekļūt Saeimā

Ingunas Sudrabas vadītajai partijai "No sirds Latvijai" ir izredzes iekļūt Saeimā, atsaucoties uz tirgus un sociālo pētījumu aģentūras "Latvijas fakti" aptaujas datiem, otrdien, 9.septembrī, ziņo laikraksts "Diena".

Aptaujas līdere ir partija "Saskaņa" par kuru gatavi balsot 21,8% vēlētāju, tai seko trīs pašreizējās varas partijas - "Vienotība" ar 17,5% vēlētāju atbalstu, Zaļo un zemnieku savienība ar 9,1% un "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK ar 6,3% vēlētāju atbalstu.

Pirmo reizi piecu procentu barjeru pārvarējusi Sudrabas vadītā "No sirds Latvijai". To atbalsta 5,2% vēlētāju.

Joprojām liels ir neizlēmušo skaits - 18,4%, bet vēlēšanās pilnīgi noteikti nepiedalīsies 11,6% aptaujas dalībnieku.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka iepriekš medijos parādījās pētījumu centra SKDS un "Norstat" dati, kas liecināja, ka Saeimā izredzes iekļūt ir četrām partijām - "Saskaņai", "Vienotībai", "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un Zaļo un zemnieku savienībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)