Banner 980x90

Atjauno šosejas posmu no Lielvārdes kapiem līdz Dzelmēm

Sākušies seguma atjaunošanas būvdarbi Daugavpils šosejas (A6) posmā no Lielvārdes kapiem līdz Dzelmēm (56,70.-66,74. km).

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļa, darbi paredz vecā asfaltbetona seguma izlīdzinošo frēzēšanu un divu jaunu kārtu ieklāšanu. Tiks atjaunotas arī metāla drošības barjeras un autobusu pasažieru pieturvietas, iztīrītas caurtekas un grāvji.

Posmā jau ir noteikti ātruma ierobežojumi un, sākot ar nākamo otrdienu, 4.augustu, kad paredz uzsākt seguma izlīdzinošo frēzēšanu, vismaz divos remonta posmos satiksme tiks organizēta ar būvnieka norīkotiem regulētājiem.

Būvdarbus veic A/S "A.C.B." un plānotais izbūves termiņš ir 105 kalendārās dienas. Līgumcena ir 2,723 miljoni eiro. Iepriekš darbi šajā Daugavpils šosejas posmā veikti 1997.gadā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)