Banner 980x90

Atpūtas pakalpojumi, kurus varat izbaudīt "Hotel Jūrmala SPA" 

SPA viesnīcas ir vienas no iecienītām atpūtas un relaksācijas vietām, ko īpaši izvēlas tieši gada vēsajā laikā, jo tā ir iespēja izbaudīt siltumu, gaismu, lutinošas procedūras un patīkamu atmosfēru. Jūrmala jau izsenis ir zināma kā viena no kūrortu un SPA viesnīcu pilsētām, kas piedāvā ļoti plašu pakalpojumu klāstu šajā jomā.
"Hotel Jūrmala SPA", kas atrodas vien dažus simtus metrus no pludmales, ļaujot izbaudīt skaistās piejūras ainavas un atmosfēru, piedāvā vairāk kā 200 dažādas SPA procedūras, kas uzlabo gan pašsajūtu, gan veselību.
 
Saunu un baseinu centrs Wellness Oasis
Nodoties pilnīgai atpūtai un aizmirst ikdienas rūpes, izbaudot baseinus un pirtis "Hotel Jūrmala SPA" Wellness Oasis centrā, var visa ģimene. Pieejami četri dažādu temperatūru baseini, sešas dažādas pirtis, burbuļvanna, kaskādes, kontrastduša, solārijs, arī bārs, kurā pasūtīt veldzējošus dzērienus. Tā būs lieliska vieta, kur brīvdienās atpūsties ar ģimeni vai draugiem, lai baudītu mieru, nesteidzīgas sarunas un ļautu ķermenim relaksēties.
 
Romantiska atpūta un procedūras pāriem
"Hotel Jūrmala SPA" ir īpaši iecienījuši pāri, kuri vēlas baudīt romantiku un divvientulību, jo šeit tiek piedāvāti ērti un grezni numuriņi, kuros atpūsties. Kā arī padomāts par lieliskiem SPA pakalpojumiem tieši pāriem. Piemēram, romantiskā pērļu vanna un masāža pārim vai īpašs pāru rituāls, kas ietver ne tikai pērļu vannu, bet arī pēdu masāžu un ķermeņa masāžu ar silto sveci. Protams, šie nav vienīgie pakalpojumi, kas īpaši tiek piedāvāti pāriem. 
 
Šāda romantiska atpūta viesnīcā var būt ne tikai lieliska dāvana sev pašiem, bet arī kādam citam pārim, kurš svin kāzas vai kāzu jubileju. Dāvanu karti "Hotel Jūrmala SPA" pakalpojumiem ērti var iegādāties šeit: https://www.lieliskadavana.lv/hotel-jurmala-spa.
 
Relaksējošas SPA procedūras – masāžas un skaistuma rituāli
Protams, "Hotel Jūrmala SPA" ir padomāts par tiešām plašu klāstu ar dažādiem SPA un skaistumu veicinošiem pakalpojumiem. Viesiem tiek piedāvāti gan grezni SPA rituāli, kas ietver visa ķermeņa lutināšanu vairāku stundu garumā īpaši patīkamā atmosfērā, gan dažāda veida masāžas katrai gaumei – masāža ar karstajiem akmeņiem, klasiskā masāža. Tas būs īsts piedzīvojums, kas raisīs patīkamas sajūtas, atbrīvos prātu un mazinās ķermeņa saspringumu.
 
Īpašas SPA procedūras tiek piedāvātas arī kungiem, palīdzot atjaunot prāta un ķermeņa līdzsvaru, atbrīvoties no stresa, kā arī parūpējoties ne tikai par ķermeņa, bet arī sejas ādas labsajūtu. 
 
Tā kā "Hotel Jūrmala SPA" ir atpūtas komplekss visai ģimenei, tad padomāts arī par bērnu un pusaudžu vajadzībām, piedāvājot īpaši viņiem piemērotas procedūras. Tās pielāgotas jaunākas un maigākas ādas specifikai, kā arī to ilgums nav tāds kā pieaugušajiem, jo bērni tomēr ir nepacietīgāki.
 
Tāpat katru sezonu ir kādi īpašie piedāvājumi ar sezonālām procedūrām un pakalpojumiem, kas aktuāli tieši konkrētajā laikā un vislabāk iedarbojas. Protams, tiem ir arī īpaši pievilcīgas cenas. Atliek tikai sekot piedāvājumam un izvēlēties labāko laiku sevis un savu tuvo cilvēku palutināšanai ar atpūtu "Hotel Jūrmala SPA".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)