Banner 980x90

Avārijā Madlienā gājis bojā traktorists

Rīga, 8.okt., LETA. Vakar Latvijā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, kuros gāja bojā divi, bet cieta vēl desmit cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar vakarā ap plkst.22 Ogres novada Madlienas pagastā, ceļa Madliena-Aderkaši piektajā kilometrā, apgāžoties traktoram, gāja bojā tā vadītājs. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Par otru negadījumu ar bojāgājušo detalizētāka informācija nav sniegta, taču zināms, ka tas noticis Latgales reģionā un bojāgājušais bijis gājējs.

Vakar seši cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Latgalē, bet viens - Zemgalē. No cietušajiem trīs bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 11 autovadītājus: sešus - Rīgā, divus - Kurzemē, bet pa vienam - Latgalē, Vidzemē un Zemgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 175 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 60 autovadītāji, Zemgalē - 53, Vidzemē - 23, Kurzemē - 19, bet Latgalē - 20 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 421 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)