Banner 980x90

Gaļas produktu ražotāja "Rubeņi" apgrozījums pērn pieauga par 4,3%

Rīga, 4.apr., LETA. Gaļas produktu ražotājs "Rubeņi" pērn strādāja ar 3,712 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga 1,8 reizes - līdz 119 852 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka "Rubeņi" pērn veiksmīgi darbojas savā nozarē Latvijas tirgū un kompānijas produkcija Latvijas veikalos un ēdināšanas uzņēmumos bija pieprasīta. "Rubeņi" 2018.gadu noslēdza ar pozitīvu darbības rezultātu un kompānijas saimnieciskā darbība pērn ir uzskatāma par veiksmīgu.

Pērn "Rubeņi" turpināja rekonstruēt gaļas pārstrādes cehu, kamdēļ uzņēmuma kopējie aktīvi aizvadītā gada beigās salīdzinājumā ar sākumu palielinājušies par 3,11%.

Šogad "Rubeņi" plāno palielināt ražošanas apjomus, kā arī turpināt gaļas pārstrādes ceha renovācijas darbus. Tāpat kompānija plāno piesaistīt jaunus klientus plāno esošajos produkcijas piegādes maršrutos un palielināt kūpināšanas pakalpojumu sniegšanas apmērus citiem komersantiem.

Kompānijas vadība arī informē, ka kopš 2019.gada "Rubeņi" ir kļuvuši par Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2017.gadā kompānija strādāja ar 3,56 miljonu eiro apgrozījumu un 67 626 eiro peļņu.

"Rubeņu" galvenais darbības veids ir gaļas pārstrāde un dažādu kūpinājumu ražošana un realizācija. Uzņēmums ir dibināts 1995.gadā, un tā pamatkapitāls ir 15 000 eiro. "Rubeņu" vienīgais īpašnieks ir Juris Skrīveris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)