Banner 980x90

Grāmatu klēts

Grāmatu klēts ir lielākā latviešu trimdas literatūras bibliotēka Latvijā. Tās veidotājs un darbības iniciators ir pazīstamais latviešu sabiedriskais darbinieks Vilis Miķelsons, sadarbībā ar kultūras darbinieci - Grāmatu klēts vadītāju Daci Jansoni. 

Grāmatu klētī atrodams gandrīz viss, ko latviešu valodā izdevuši apgādi Grāmatu Draugs, Latvju Grāmata, Tilts, Daugava, Imanta, Gauja u.c. Grāmatu klēts aizvien saņem grāmatu sūtījumus no ASV, Anglijas, Kanādas un Austrālijas. Te atrodami daiļliteratūras, vēstures, sabiedriski politiskā, arī zinātniska satura izdevumi, mācību grāmatas, žurnāli, skaņu plates, kopā ap 7000 vienību.

Adrese: Ozolu iela 3, Laubere, Lauberes pagasts, Ogres novads, LV-5044
Tālrunis: +371 65037326
Mājaslapa: www.visitogre.lv
E-pasts: lauberes.biblioteka@inbox.lv
GPS koordinātes: 56.8577997, 25.0193467

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)