Banner 980x90

Izsludināts konkurss vakantajam Jaunogres vidusskolas direktora amatam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
 Ogres novada pašvaldība izsludinājusi konkursu uz Jaunogres vidusskolas direktora amatu, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

No pretendentiem sagaida atbilstību Izglītības likuma noteiktajām prasībām, maģistra vai bakalaura grādu pedagoģijā vai izglītībā vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību pedagoģijā, vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību un "B" programmu pedagoģijā vismaz 72 stundu apjomā.

Tāpat tiek prasītas teicamas latviešu valodas un labas vismaz vienas svešvalodas zināšanas, vismaz trīs gadu pedagoģisko darba pieredze vispārējās izglītības jomā, vismaz trīs gadu pieredze izglītības vadības darbā vai vadības darbā izglītības jomā, kā arī izglītības iestādes darbību reglamentējošo normatīvo aktu pārzināšana.

Pretendentam jābūt izpratnei par izglītības iestāžu finansēšanas kārtību un iestādes budžetu, labām darba organizācijas un vadības prasmēm, labām komunikācijas un sadarbības prasmēm, pieredzei Eiropas Savienības struktūrfondu un citu projektu īstenošanā, labām prasmēm darbā ar biroja tehniku un datorprogrammām. Tiek sagaidīta arī laba reputācija.

Pretendentiem līdz 30.jūnijam jāiesniedz motivēta pieteikuma vēstule, dzīvesgājuma apraksts ar norādi uz atsauksmēm, izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, valsts valodas prasmes apliecība (ja nepieciešams), kā arī vīzija par skolas attīstības virzieniem turpmākajiem pieciem gadiem.

Pieteikumu var sūtīt uz e-pasta adresi "ogredome@ogresnovads.lv", personīgi iesniegt Ogres novada pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā vai sūtīt pa pastu Ogres novada domei ar norādi "Pieteikums Ogres novada pašvaldības Jaunogres vidusskolas direktora amatam".

Kā vēstīts, aizvadītajā nedēļā Ogres novada dome atbrīvoja no amata līdzšinējo Jaunogres vidusskolas direktori Ludmilu Sokolovu, kura pati bija nolēmusi pārtraukt darba attiecības ar pašvaldību no 1.augusta. Viņa Jaunogres vidusskolu vadīja kopš 1991.gada. 2003.gadā viņa par pašaizliedzīgu darbu izglītības jomā un sabiedrības integrācijas veicināšanā apbalvota ar V šķiras Triju Zvaigžņu ordeni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)