Banner 980x90

Mazozolu pagasta pārvaldes amatam pieteikušies pieci pretendenti

Ogres novada Mazozolu pagasta pārvaldes vadītāja amatam pieteikušies pieci pretendenti. Amata pretendenti ir no Ogres, Lielvārdes, Salaspils un Ērgļiem. Neviens no Mazozolu pagasta iedzīvotājiem nav izteicis vēlēšanos vadīt sava pagasta pārvaldi, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Ogres novada pašvaldības amatpersonu un speciālistu kandidātu vērtēšanas konkursa komisija tiksies ar katru no šī amata pretendentiem, lai izvēlētos atbilstošāko. Par komisijas izraudzītā amata kandidāta iecelšanu pārvaldes vadītāja amatā lems dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)