Banner 980x90

No augusta darbu plāno pamest Jaunogres vidusskolas direktore

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Jaunogres vidusskolas direktore Ludmila Sokolova nolēmusi pārtraukt darba attiecības ar pašvaldību ar šī gada 1.augustu, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Ogres novada domes Sociālo, izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdē deputāti iepazinušies ar Sokolovas iesniegumu un akceptēja Personālvadības nodaļas sagatavoto lēmumprojektu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu. Tā kā iestāžu vadītājus amatā ieceļ un no amata atbrīvo ar pašvaldības domes lēmumu, jautājums par direktores atbrīvošanu no Jaunogres vidusskolas direktores un arī Ogres novada izglītības iestāžu vadītāju konsultatīvās komisijas locekles amata tiks izskatīts pašvaldības domes sēdē, 16.jūnijā.

Nākamais direktors tiks izraudzīts konkursa kārtībā.

Sokolova Jaunogres vidusskolu vada kopš 1991.gada, tagad nolēmusi doties pelnītā atpūtā. Par pašaizliedzīgu darbu izglītības jomā un sabiedrības integrācijas veicināšanā 2003.gadā Sokolova apbalvota ar V šķiras Triju Zvaigžņu ordeni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)