Banner 980x90

Ogrē durvis ver trešais dzērienu veikals-noliktava "AlkOutlet dzērieni&vīni"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Šonedēļ, 6.jūlijā, Ogrē, Brīvības ielā 15A, durvis pircējiem vēris jauns veikals-noliktava "AlkOutlet dzērieni&vīni", kas būs jau trešais zīmola veikals Ogrē un 40.Latvijā. Jaunatvērtā veikala tirdzniecības zāles platība ir 96 kvadrātmetri, un pircējiem tas būs atvērts katru dienu no pulksten 10.00 līdz 20.00.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja uzņēmuma pārstāve Ksenija Andrjanova, jaunā veikala īpašnieks ir SIA "Vita Mārkets", kas ir lielākais "AlkOutlet dzērieni&vīni" franšīzes partneris. Šis uzņēmumam ir jau 27. "AlkOutlet dzērieni&vīni" veikals. SIA "Vita Mārkets" šajā gadā plāno atvērt vairākus AlkOutlet dzērieni&vīni veikalus – noliktavas arī citviet Latvijā, kā arī ieguldīt papildu līdzekļus esošo veikalu modernizācijā.

Pirmais veikals "AlkOutlet dzērieni&vīni" tika atvērts 2012.gada septembrī Ķekavā, tirdzniecības centrā "Liiba". Četru gadu laikā tas ir kļuvis par nozīmīgu zīmolu alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības sektorā Latvijā. Veikali - noliktavas "AlkOutlet dzērieni&vīni" atrodas 24 Latvijas pilsētās: Rīgā, Smiltenē, Salaspilī, Jūrmalā, Ādažos, Ventspilī, Skrundā, Aksnītē, Daugavpilī, Aizkrauklē, Viļānos, Siguldā, Limbažos, Ķegumā, Gulbenē, Jelgavā, Kuldīgā, Ogrē, Talsos, Ķekavā, Rūjienā, Liepājā, Koknesē un Vakarkļāņos.

"AlkOutlet dzērieni&vīni" veikalu tirdzniecības zāles ir plašas, ērti pārskatāmas, un preces iespējams iegādāties par 20–30% lētāk nekā parastajos veikalos. Veikalos var nopirkt populāru, kā arī mazāk zināmu zīmolu alkoholiskos dzērienus. "AlkOutlet dzērieni&vīni" piedāvājuma klāstā ir aptuveni 600 dzērienu un apmēram 200 dažādu aksesuāru pozīciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)