Banner 980x90

Ogrē sāksies Mālkalnes prospekta pārbūves darbi

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Pirmdien, 16.maijā, tiks sākti Ogres Mālkalnes prospekta pārbūves darbi, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

LETA jau informēja, ka notikuši sagatavošanās darbi ielas pārbūves sākšanai. Veicot priekšdarbus, bija ļoti būtiski ir izstrādāt satiksmes organizācijas plānu, lai nodrošinātu transporta kustību pa apbraucamajiem ceļiem, kā arī gājēju piekļuvi pie saviem īpašumiem un sabiedriskajām ēkām.

Šī gada 27.aprīlī, pamatojoties uz publiskā iepirkuma rezultātiem, Ogres novada pašvaldība noslēdza līgumu ar ceļu būves firmu SIA "Binders" par Mālkalnes prospekta pārbūves darbu izpildi, ieskaitot inženiertīklu izbūvi. Līguma summa ir 1 338 516 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Darbi jāpabeidz līdz šā gada 2.novembrim.

Mālkalnes prospekta pārbūve tiks veikta saskaņā ar SIA "A Vide" izstrādāto un Ogres būvvaldes saskaņoto būvprojektu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)