Banner 980x90

Ogres 1.vidusskolas skolēni prezentē projektu nedēļā paveikto

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
11.aprīlī Ogres 1.vidusskolā pulcējās vairāki novada uzņēmēji, lai iepazītos ar 11.b klases skolēnu veikumu projektu nedēļā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, Ogres 1.vidusskolas 11.b klase ir pirmā komercdarbības klase skolā. Pateicoties skolotājai Agnesei Slišānei, jau trešo gadu projektu nedēļas ietvaros jauniešiem ir iespēja viesoties pie novada uzņēmējiem un gūt arī praktiskas zināšanas par uzņēmējdarbības vidi.

Šogad skolēniem bija iespēja doties uz vairākiem uzņēmumiem – "MClouds", "Ocafe", "Malevss", "Comvill", "Miandum", "Privacon", kā arī uz banku "Citadele". Jauniešiem bija jāveic noteikts uzdevums – risināt uzņēmēja izvirzīto problēmu un sagatavot prezentāciju, atspoguļojot tajā savu redzējumu šīs problēmas risinājumam.

SIA "Malevss" īpašnieks Māris Legzdiņš, piemēram, skolēniem lika izstrādāt uzņēmuma jaunās produkcijas etiķetes, savukārt SIA "Comvill" īpašnieka Jura Laizāna uzdevums skolēniem bija izpētīt interneta veikalu darbības specifiku.

Kā atzīst paši skolēni, šāda pieredze esot bijusi vērtīga, jo mācību procesā iegūtās teorētiskās zināšanas varēja izmantot praksē. Uzdevumi esot bijuši radoši un interese par uzņēmējdarbību esot tikai augusi.

Skolēni, kuri piedalījās projektu nedēļā un devās pie uzņēmējiem, saņēma Ogres novada uzņēmēju biedrības atzinības rakstus. Īpašas dāvanas saņēma tie skolēniem, kuri sadarbojās ar SIA "Malevss" un banku "Citadele".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)