Banner 980x90

Ogres muzejs meklē priekšmetus, kas saistīti ar Jāņu svinēšanu Padomju Latvijā

Ogres Vēstures un mākslas muzejs, gatavojoties izstādei par Jāņu svinēšanas kultūru Padomju Latvijā, aicina uz izstādes laiku vai pastāvīgi dāvināt muzejam sekojošus ar padomju Jāņiem jeb Līgosvētkiem saistītus priekšmetus: fotogrāfijas, pastkartes un apsveikuma kartiņas, padomju laika tautiskās porcelāna figūriņas, taukus un citus sadzīves priekšmetus ar Jāņu noformējumu, citus ar padomju Jāņu svinēšanu saistītus priekšmetus.

"Gaidīsim arī atmiņu stāstus par jūsu spilgtākajiem svinētajiem Jāņiem līdz 1980. gadu beigām, ko ierakstīsim, lai, iespējams, izmantotu izstādes tapšanā," pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv ziņo muzejs.

Izstāde "Padomju Jāņi" muzejā būs skatāma no 29.maija līdz 4.jūlijam. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)